AKTUELNO

Moskva zamerila Lazaru jer mu ona nije na prvom mestu.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Miroslav MIki Đuričić pitao je Lazara Jeremića zbog čega se svađao danas sa Natašom Moksvom, aludirajući na njihovu raspravu zbog toga što on nije deo njene ekipe za "Zadrugoviziju".

Foto: TV Pink Printscreen

On je išao sa svojom grupom za "Zadrugoviziju" i novinarka mu je postavila pitanje šta očekuje od nastupa njegove grupe i on je rekao da će oni pobediti. Onda ga je novinarka pitala za mene i on je rekao da ću ja biti druga. Svaki muškarac je mene stavljao na prvo mesto. I fejsbuk i stručni žiri mogu me oceniti sa - 16, ali moj muškarac mora mene stavljati na prvo mesto. To nema veze sa nastupom - odgovorila je Moskva.
Ovde postoje pevači koji pevaju da se use*ete u gaće. To što ti tražiš od njega je da nema svoje mišljenje. Kako da te stvari ispred njih? Popi*ala si se po njemu kad god si mogla. Kako možeš to da mu zameriš? Prema tebi je bio divan - rekao je Miki Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KAO HIPNOTISANI: Zadrugari poludeli za serijom ZABRANJENA LJUBAV, gledaju je BEZ DAHA! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Nataša Moskva

'