AKTUELNO

Spremna je na sledeći korak sa Petrućijem.

Rebeka Popović i Marko Petrušević Petrući su najnoviji par u Beloj kući, a emocije među njima jačaju svakog dana. Njih dvoje su nedavno imali vrelu akciju pod jorganom, ali do s*ksa nije došlo jer Rebeka, kako kaže, ne može da se opusti pred kamerama.

Kako vreme prolazi, njima je sve teže da obuzdaju strasti, pa je Nataša Moskva danas otkrila da joj se Rebeka obratila za pomoć.

Foto: TvPink Printscreen

Prošlu noć kada sam imala temperaturu, kupala sam se pod tušem napolju, a Lazar mi je držao stvari. Rebeka me pitala da uđe i kaže: "Jao, naučite me, kako vi to". Kao, hoće da ima s*ks pod tušem, a ne zna kako. Rekoh, beži mi sa očiju, j*bi se gde hoćeš. Meni temperatura šiklja, ovaj me nosi do kreveta, a ona priča o s*ksu. Kakav s*ks, j*bem ti mater nesposobnu - rekla je Nataša.
Ona je bila protivnik toga, Pričala je da to ne može da joj se desi ovde - kazala je Suzana Perović koja je sve slušala.

Foto: TvPink Printscreen

OSLADILO IM SE: Miljana i Zola dva puta imali s*ks, jorgan se pomerio baš kada je ona OBLAČILA DONJI VEŠ! (FOTO)

I mene je ubijala u pojam šta će mi to sa Lazarom. Ja sam joj rekla da naš nijedan klip nije izašao, mi smo sve to lepo. A njoj je izašlo maženje, nije se još ni po*ebala, jaše po njemu - dodala je Moskva.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'