AKTUELNO

Situacija polako izmiče kontroli.

Zadrugari su izabrali Baneta Čolaka kao učesnika koji će provesti dan u zatvoru u okviru ''Zadruge''. On će se boriti sa Ervinom Mujakovićem za opstanak u rijalitiju. Užičanin nije bio oduševljen što je dobio većinu glasova u odnosu na Marijanu Zonjić sa kojom je delio sobu za izolaciju kao ovonedeljni potrčko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je saopšteno da je on nominovan od strane svojih cimera, on je ustao da kaže da je ipak to očekivao. Ipak,  njegova bivša devojka Zerina Hećo se ubacila i histerično vikala da je ipak i pored svega ostala uz njega kada mu je bilo teško

Tvoja rečenica da ćeš me izbaciti odavde je meni dovolja i nemoj da glumiš i da komentarišeš mene. Meni je tebe bilo žao i kad si toliko go*no prema meni, žao mi je kad te neko kinji! Ja se stidim i nemoj da mi glumiš ništa - vikala je Zerina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zerina nije mogla da sluša šta Bane ima da kaže o njoj, pa je otišla u toalet gde je sa Branislavom Radonićem Brendonom provela nekoliko minuta dok je ovaj završio svoje izlaganje.

Očigledno je ko glumi ovde od prvog dana. To je žena koja se pre podne vaćari sa nekim, uveće joj donosim hranu. Sve što sam vređao Zerinu, ja sam govorio istinu, sve ja to mislim i dalje - rekao je Bane, ali je Zerina pobegla u toalet.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'