AKTUELNO

Još uvek nije svesna šta joj se dešava.

Javnost je uzdrmao ulazak Pavla Jovanovića kog su mnoge zadrugarke spominjale od trenutka kada je Dragana Mitar ušla u ''Zadrugu 2''. Jovana Tomić Matora, Ana Korać i Marko Miljković su osobe koje vrlo dobro znaju ko je on i u kakvom odnosu je bio sa Draganom. Njih dvoje su bili više od pola godine u vezi iako je ona bila u braku koji je po njenim rečima bio u kruzi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nataša Moskva i Dragana su jedva došle na red da se osame u spoljnom toaletu, pa su otvorile dušu jedna drugoj. Dragana je pričala kako joj nije jasno što je Pavle ušao jer je priču sa njim završila, isto tako Nataša je otkrila da smatra da Jovanović i dalje gaji emocije prema njoj nakon svega.

Rekao je on meni da nikada ne bi ušao. Nešto mi tu smrdi. Siniša, što ne uđeš. Mene moj muž voli, ali šta se sada dešava, ne znam. Mada možda je našao devojku, sve je moguće. Još mi on ne šalje stvari, ja dva meseca ništa dobila nisam, ne znam šta se dešava - rekla je Dragana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ma daj ne mlati, pored takve devojke da traži drugu. Pusti budale. Nemoj da se sekiraš sad, šta ti je Jovana govorila, pusti to. Ne veruj nikom ovde. Ja verujem da je on zaljubljen u tebe. Sigurno je zbog toga ušao, pa vidiš da je rekao da si najbolja koju je imao - rekla je Nataša, a onda je Dragana dodala:
Mene samo zanima zašto je on ušao, kakvu promociju sebe radi on ovde - rekla je Dragana za kraj.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink

I.R.

#Dragana Mitar

#Nataša Moskva

'