AKTUELNO

Nije očekivao ovakav napad.

Šoumen Miljana Kulić je i večeras dokazala zbog čega je ona jedna od najzanimljivijih učesnica ''Zadruge 2''. Ipak, Kulićeva je smatrala da je njen nastup mogao biti bolji ukoliko je njen dečko Lazar Čolić Zola pristao da radi ono što mu je ona predlagala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana je na sav glas vikala da se stidi njegovog ponašanja jer nije očekivala da će on toliko biti tvrdoglav kada je u pitanju nastup na ''Zadrugoviziji''.

Pa, što si sa mnom ako se stidiš mene i mog ponašanja, evo i ja se stidim sebe kad ustanem za stolom koliko si glup. Sa tobom sam jer sam počela da jedem go*na. Mada neću da pričam ništa, ne moraš ti da znaš o čemu ja mislim. Jedva čekam da se otkačim od tebe, ja te ne znam, prerano smo se smuvali- rekla je Miljana.
Joj ti i te tvoje seljačke priče, ja ne bih bio sa tobom, kako tako možeš da pričaš - rekao je Zola, a onda je Miljana presekla:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nišlijka je onda grubim rečima ostavila u šoku Čolića tako što je rekla da se ne oseća srećno kada je pored njega, na šta je ovaj rekao da slobodno mogu da raskinu.

Ma razumeš li ti da ja nisam srećna sa tobom, alo! Ti ne možeš meni da zabranjuješ nešto! Tebi je stalo da samo promovišeš svoj posao, ti onda nigde nećeš zastupati, nemoj da me zezaš, ti si smešniji od Baneta Čolaka! - rekla je Miljana iskreno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iz inata sam sve to uradio, ja znam svoj posao da radim vrlo dobro, hajde onda beži od mene. I meni svašta govore, ali ja ih ne slušam ih. Evo ja jesam tebi smešan, ali što si sa takvim momkom - rekao je Zola njoj, pa je Miljana ostala bez teksta gledajući ga.

Miljana je shvatila da nije u pravu pa je tražila da joj Lazar oprosti tako što je legla pored njega i počela da ga ljubi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'