AKTUELNO

Ispričao sve o njima!

Milan Milošević razgovarao je sa Pavlom Jovanovićem, ljubavnikom Dragane Mitar, koji je pre nekoliko dana ušao u rijaliti program "Zadrugu 2". Nakon njegovog ulaska, ova zadrugarka je završila u suzama, a Pavle je ispričao nove detalje njihovog odnosa.

Foto: TV Pink Printscreen

U periodu kada je ona imala krizu u braku, mi smo imali vezu. Ja nisam bio ljubavnik, mi smo po gradu izlazili zvanično, sa ljubavnikom se kriješ. Njen muž je saznao za nas. Trajalo je oko šest meseci - rekao je Pavle i dodao:

Foto: Privatna arhiva

Meni je na neki način stalo do nje. Ona je strašno dobar čovek, veliki drug, veliki prijatelj. Ona je najsavršenija žena koju sam ja do sada upoznao. Ja da sam znao da je plakala kada sam ušao, ja bih prišao – izjavio je zadrugar.

Pavle je zatim rekao i da smatra da je Dragana iskrena, iako većina zadrugara misli suprotno, a onda je bilo priče i o njihovim emocijama. Jovanović je rekao da mu je drago ukoliko je uspeo da vrati osmeh na lice ovoj ukućanki, a onda su se dotakli i njenog deteta.

Foto: TV Pink Printscreen

Nijednog trena nije spomenula da će ona izgubiti dete zbog mene, nismo o tome pričali. Ona je spomenula više puta da se njeni roditelji, zapravo mama, brine o detetu jer joj muž radi po ceo dan. Ona bolje zna odnose. Ja sam čuo razne priče i ja sa njom nikada nisam pričao posle našeg raskida, tako da ne znam šta se dešavalo - pričao je Pavle i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Po njenoj priči, ja sam prvi muškarac sa kojim je prevarila muža. Mi smo planirali ozbiljnu vezu. U prvom nekom trenu je to krenulo sve lepo. Ona i ja se nikada nismo posvađali, jako smo se dobro razumeli, ali eto... Brak, dete, muž... Verovatno se ona pomirila sa mužem i to se tako prekinulo - pričao je Jovanović.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugar je rekao da mu ne smeta odnos između Dragane Mitar i Marka Miljkovića, kao i da mu je zasmetalo što ga je ona nazvala "štetom" u toku razgovora sa drugim ukućanima Bele kuće.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Pavle Jovanović

'