AKTUELNO

Osamila se sa Lazarom kako bi pričala o Pavlu.

Pre nekoliko dana u rijaliti program koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", ušao je Pavle Jovanović sa kojim je Dragana Mitar više od pola godine varala svog supruga Sinišu Dragutinovića.

Foto: Privatna arhiva

Kada je ugledala Pavla na vratima Bele kuće, Dragana Mitar je izletela u dvorište gde je plakala, a nekoliko zadrugara ju je tešilo. Tokom ove noći o svom odnosu sa Pavlom, Dragana je pričala sa Lazarom Jeremićem koji smatra da se emocije između njih nisu ugasile i da će oni nastaviti svoju romasnu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ok, on i ja možemo da budemo prijatelji ovde. Silom prilika smo ovde, a posle kada se završi Zadruga i izađemo svako ide na svoju stranu. Ja ga gotivim - govorila je Dragana Lazaru.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao mi je da su ga peckali oko tebe. Pričao mi je nešto, ne mogu da se setim sada svega. Sve je na tebi, mi sa strane vidimo to totalno drugačije, kao da treba samo vreme da prođe i da se spojite - govorio je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Nemamo šta tu... Pogotovu kada uđe u rijaliti, onda nastaje haos. Ja samo sebe treba da zaštitim od svega ovoga - izjavila je Dragana Mitar.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

'