AKTUELNO

Ponovo je došlo do rasprave.

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Svađa Jelene Krunić i Saleta Trua od prošle noći bila je goruća tema za crnim stolom.  Njih dvoje su tokom jučerašnje žurke raskinuli, nakon čega je došlo do žestokog sukoba, a Saleta je obezbeđenje sprečavalo da nasrne na Jelenu. Zadrugari su osudili njegov postupak, a gledaoce je zanimalo zašto je Jelena trpela njegovo agresivno ponašanje.

Foto: TvPink Printscreen

Nije me poslušao neke stari koje sam mu govorila od početka iz najbolje namere. Znam da sam ja u poslednje vreme jako loše, niko ne zna sve što me muči. Ja njega nisam trpela, bila sam sa njim, ali je ono sinoć prelilo čašu. Zna da imam traume od nasilja, iako sam i ja agresivac. Trpela sam nasilje od bivšeg dečka - objasnila je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam hteo da je udarim, već da joj se unesem u facu da bi mi rekla konačno šta misli! Raskinuo sam sa njom jer sam shvatio da je činim nesrećnom, nisam to mogao da podnesem. Više mi je stalo do nje nego do nas - vikao je Sale.
Seljačino jedna, ne obraćaj mi se više! - odbrusila mu je ona.

Nekoliko zadrugara koji su svedočili njihovoj svađi su ponovo osudili njegovo agresivno ponašanje i potvrdili su da je cela scena izgledala strašno.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: EMOCIJE MEĐU NJIMA SU OČIGLEDNE! Miki otkrio šta su Dragana i Pavle pričali u izolaciji! (VIDEO)

Autro. J. R.

#Zadruga 2

'