AKTUELNO

Svi su bili u šoku!

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Jedno od pitanja odnosilo se na glasine koje od nedavno kruže među zadrugarima - da su Dragana Mitar i Marko Miljković imali s*ks iza zavese za vreme "Zadrugovizije".

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je rijaliti, potpuno je normalno da neko pusti takvu buvu. Za vreme "Zadrugovizije" nas dvoje nismo čak ni na cigaru otišli. Bane i Lazar su sve vreme bili sa mnom - negirao je sve Marko.
Niti smo tada bili zajedno, niti smo se ceo taj dan družili. Otkud baš sada ta priča kada je Pavle ušao? Meni je Miljana rekla da joj je to Marko rekao, da smo imali s*ks u bekstejdžu, atu su bili svi i ceo dan sam provela sa Natašom. To je glupost - objasnila je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon njenog izlaganja, za reč se javila Miljana Kulić koja je priznala da je ona bila ta koja je sve zakuvala.

Tačno je da sam ti ja rekla, ali sam slagala jer sam htela da proverim tvoju reakciju. Čula sam od ljudi da to komentarišu, ne mogu da se setim ko je to rekao. Ja sam htela da proverim da li je to istina, pa sam te slagala da mi je to Marko rekao. Prvo sam Natašu pitala, a ona mi je rekla da ćemo da pričamo o tome posle - otkrila je Miljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: PAVLE TRAŽIO OD PRODUKCIJE DA UGASE KAMERE: Razlog će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'