AKTUELNO

Dragana više ne može da krije svoje emocije prema Pavlu, sad ih je otvoreno pokazala.

Dragana Mitar, takmičarka druge sezone najgledanijeg rijaliti formata Zadruga postala jepreko noći popularna kada je njen bivši ljubavnik, Pavle Jovanović ušao u Belu kuću.

Draganina najbolja drugarica u rijalitiju, Nataša Moskva pružila joj je podršku onda kada joj je to bilo najpotrebnije. Njih dve su prepričavale odnos izmežu Pavla i Dragane.

Foto: TvPink

Ja sam njemu rekla juče da se skloni od mene, da se druži ovde sa ljudima. Da ne gradi preko mene priču, već da napravi svoju - izjavila je Dragana.

Sa druge strane, Nataša je imala oprečna mišljenja, od toga da je Pavle ostvarena osoba, te joj nije bilo jasno kako je neko kao takav ušao u rijaliti, a zatim je otkrila ono što većina takmičara misli.

On je baš sa namerom ušao u zadrugu da bi bio pored tebe, kraj tebe - obelodanila je Nataša, a potom dodala.

Foto: TvPink

Ja sam sigurna da on i dalje voli tebe.

PROČITAJTE JOŠ: U Zadruzi nikad pozitivnija atmosfera: ZADRUGARI IGRALI IGRU, a onda je Miki rekao nešto ŠTO JE SVE NASMEJALO DO SUZA! (VIDEO)

Međutim, Dragana je želela da ostane hladnog srca, pa je izjavila da je i ona sigurna u to, a potom je ispričala svoju ljubavnu biografiju.

Kada bih ti ispričala, ja nisam imala puno bivših patrtnera, ali iskreno da ti kažem, svaki je bio psiho - izjavila je Dragana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'