AKTUELNO

Niko od zadrugara mu ne veruje.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Zadrugari su gledali snimak na kome su Marijana Zonjić i Bane Čolak pričali o Zerini Hećo i o pesmi koju joj je Čolak posvetio, a zatim je Čolak Zonjićeoj u šali obećao da je sledeća kojoj će pisati stihove.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla sam samo da je bilo ružno sa njene strane što je ismejavala pesmu i rekla sam mu da prestane da pravi budalu od sebe zbog nje. Samo smo se šalili za to što je rekao da sam ja sledeća - prokomentarisla je Marijana.
Mića mi je juče rekao da ja sve to radim zbog kadra, zbog toga neću više da je komentarišem. Ja sam sa njom proveo par dana, to što sam rekao da me je oralno zadovoljavala sam malo preterao. Naravno da ona nije sledeća - dodao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Rasprava se, nakon toga, povela njegovom i Marijaninom odnosu. Zadrugari su mu zamerili što je ranije na sav glas pričao kako ga je Marijana oralno zadovoljavala, a sada, kada su u dobrim odnosima, priča da to nije baš tako bilo.

Bili smo u kraćoj vezi i bili smo intimni. Hteo sam posle da objasnim da to nije bilo samo oralno zadovoljavanje, kao što sam predstavio, bilo je više od toga - kazao je Bane.
Ne s*ri, Bane. Ja opet ponavljam da nismo imali s*ks - bila je ljuta Marijana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: DRAGANA POŽELELA U ZEMLJU DA PROPADNE! Saznala da je njen bivši ljubavnik pričao zadrugarkama kako izgeda njena intimna zona! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'