AKTUELNO

Santana priznao da je zaljubljen u svoju cimerku.

Večeras su zadrugari imali priliku da vide sve one najzanimljivije situacije koje su se dešavale u poslednjih nekoliko dana u Beloj kući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na jednom snimku prikazano je šaputanje i maženje Marije Marinković i Bore Santane, čiji je odnos iz dana u dan pod znakom pitanja.

Ne znam šta da kažem, to su klasični moji i Borini razgovori. Ne vidim ništa loše u tome. Ja sam se izjasnila da smo mi isključivo prijatelji, ako dođe do nagle promene bićete obavešteni. On je meni drag kao prijatelj, mi smo kao rogovi u vreći, malo se svađamo. Samo smo prijatelji - rekla je Maja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To je sve normalno. Meni fali pažnja. Ja sam njoj rekao da sam zaljubljen u nju, kao i ona u mene - naveo je Bora.

Zadrugari su se zatim prisetili i konkursa koji je raspisan za pronalaženje savršene lepše polovine za Santanu, a Maja je otkrila da je Bora istakao da bi zbog nje obustavio ovu potragu.

On je meni rekao da bi otkazao konkurs kada bih mu ja rekla da. Znam da on ima simpatije prema meni, ali on je meni prijatelj. Znam da njegovo srce pripada meni. Postoji harizma između nas dvoje - navela je Marinkovićeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: LUNA I MOMČILO URLALI JEDNO NA DRUGO: Tražio si da pravimo priču, ti si folirant! Prišla sam ti jer mi je bilo žao! (VIDEO)

Harizma među nama je prijateljska, konkurs se ne otkazuje, tražimo ženu meni - zaključio je Santana kroz osmeh.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Bora Santana

#Marija Marinković

'