AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

Mina Vrbaški odlučila je da se na neko vreme povuče, a sve zbog toga što se boji da ulazi u konflikte sa ostalim ukućanima.

Kako je bilo evidentno da ona svakodnevno prati šta se dešava u Beloj kući, Drvo mudrosti odlučilo je da porazgovara malo sa njom, pa ju je upitalo da nam otkrije ko najviše laže u Zadruzi. Međutim, ona je iznenadila sve svojom izjavom da postoji neko ko joj se mnogo dopada.

Foto: TvPink Printscreen

Svi lažu ovde, Maja, Dorotea, Olja, Toma, neke spletke teorije zavere, priča iz šupljeg u prazno. Hoće Momčilo da udari nekog da bi išao kući, ja mu kažem da mora da misli na sebe. Imam ja neke igrice svoje, imam zanimaciju, kad mi je potrebna pažnja ja imam koga da zagrlim. Igram toplo - hladno, iskrena sam. Ne pravim nikakve greške, mislim da treba ovako da ostanem, da nemam nikog, a da se malo igra. Ja sebe ne vidim pored njega, ali mi prija da razgovaram sa njim. Mislim da ima drugih muškaraca koji mogu da budu na njegovom mestu i da bude ozbiljnije, ali ne mogu sad o tome. Nije zauzet, slobodan je. Simpatije postoje, u to sam sto posto sigurna. Vidim kako me posmatra, kako me gleda - rekla je Mina.

Drvo je imalo veliku želju da sazna o kome je reč, a nakon kraćeg vremena upitalo ju je da prokomentariše odnos Dragane Mitar i Pavla Jovanovića, a ona je bez dlake na jeziku ispričala sve. Ono što je bilo najzanimljivije jeste to što je priznala da ona gaji simpatije prema njemu.

Foto: TvPink Printscreen

Ne dešava se tu ništa, moje mišljenje je da su njena izlaganja sinoć, preksinoć i pre tri neukusna. Ne sviđa mi se kako priča o braku, njoj se Pavle sviđa, ali ne sme da kaže da je muž ne bi ostavio. Ona je meni rekla da hoće da bude stabilna sa novcem, ne želi da zavisi od svog muža. Mislim da je jedini razlog zbog kog je ostala sa Sinišom je novac. Pavle je hvalio Draganu, ja o njoj nemam nijednu lošu reč da kažem. Njoj sve ovo odgovara, ipak je u rijalitiju. Mislim da njoj sve ovo prija, iako ona okoliša, ona i te kako krije nešto sa Pavlom. Ona uvek priča prva da bi nešto rekla, a Pavle uvek samo klimne glavom. To nema veze sa vezom. Ne znam na koga je Pavle bacio oko, nije se izjasnio. Ja vidim nešto što drugi ne vide. Pavle poznaje Draganu mnogo bolje od svih, rekao je da je ne prepoznaje kad ustane za stolom da priča. Pavle je jedan gospodin i čovek na mestu, mislim da će ona shvatiti koga je izgubila i kakvu je ljubav imala. On je pričao da ona i treba da se osamostali, očigledno da postoje neke stvari koje mi ne znamo. Ali, evo priznaću ti, to je Pavle. On je harizmatičan, zanimljiv. Mislim da imam neke šanse, ali moram da se uverim da je ovakav kakvog sam ga ja upoznala - rekla je Mina.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Mina Vrbaški

'