AKTUELNO

Sve joj je kontradiktorno što Lazar radi.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nepsrestano vode ljubav otkako je njena majka Marija Kulić izašla iz rijalitija. Kulićeva je tokom razgovora sa svojom majkom saznala da je njen dečko rekao kako neće da staje na ludi kamen narednih pet godina, što je ponovo izazvalo crv sumnje u Miljani da li je on voli koliko zaista priča.

Miljana je na sve načine pokušala da dođe do istine, ali joj nije pošlo za rukom. Urednik i novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević je zbog svega što se izdešavalo upitao Miljanu kako se oseća zbog ovog saznanja.

Foto: TvPink Printscreen

Kako komentarišeš njegovu izjavu da u narednih pet godina neće da se ženi i da u tom vremenskom intervalu neće da stane na ludi kamen - upitao je Darko Miljanu.
Ja to nisam čula, to mi je mama rekla. Ja sam ga pitala, on mi je rekao da se toga ne seća da je rekao. Malo mi je kontradiktorno zbog onoga što mi ovde pričamo. Kada sam čula tu izjavu šokirala sam se - otkrila je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, usledilo je još jedno pitanje za Kulićevu, a to je da li smatra da je njen dečko "kriv" zbog lošijeg plasmana na Zadrugoviziji, s obzirom na to da njen scenski nastup nije izgledao kako je Miljana prvobitno želela.

Da li misliš da je Zola uticao na tvoj plasman na Zadrugoviziji. Tokom pripreme za Zadrugoviziju došlo je do nerazmirica između vas dvoje jer on nije želeo da nastup izgleda kako si ti rekla. Da li misliš da je to uticalo na tvoj plasman  - upitao je Darko Kulićevu.
Ja sam njega ispoštovala jer se naljutio. Mislim da jeste, ali najviše je uticala pesma koja je bila loš izbor - ispričala je MIljana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Momčilo POBESNEO što je Luna IZABRALA Marka, a ne njega kao POTENCIJALNOG DEČKA! Osuo paljbu po njoj, pa spomenuo Slobu! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miljana Kulić

'