AKTUELNO

Njihovim raspravama nikad kraja.

Tokom jučerašnjeg dana Bane Čolak je pokušavao da ponovo osvoji i zagrli svoju bivšu devojku Zerinu Hećo, da bi ispunio zadatak, a kada je uspeo u svojoj nameri, on je sa njom ušao u žestoku raspravu.

Kada je Zerina saznala za to, napravila je pravi haos u Beloj kući, pa je poželela da se verbalno obračuna sa Čolakom i da mu stavi do znanja da joj ne pravi scene.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne mogu da verujem u šta si se ti pretvorio. Ti padaš u nesvest, praviš lažne suze, ja ne mogu da verujem. Ti si jedino bio normalan prema meni samo zbog zadatka - vikala je Zerina na Baneta.
Ja ne mogu da verujem da je pored tebe spavao drugi muškarac. Sve što sam uradio radio sam iz ljubavi. Lažne suze sam pravio da bih privukao pažnju i opet iz ljubavi - pravdao se Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Zerina je ovaj razgovor iskoristila kao priliku da ga pita šta se zapravo desilo u zatvoru sa Doroteom Jovanović, kada joj je zavlačio ruke ispod tunike.

Izvini što mi je devojka nabila du*e na ku*ac. Poštena devojka, nije htela, pa eto slučajno mi se nabije na ku*ac. A ja jadan i bedan nikad nisam imao ženu, nikad ništa nisam je*ao, pa sam joj stavio ruku na stomak - pričao je Bane.

Bane je okrenuo priču na svoju stranu i rečima koje je izrekao je želeo da privuče Zerinino sažaljenje, ali nije uspeo u tome.

Ako me žališ, idi što dalje od mene. Izvini opet što sam prihvatio zadatak. Ja te više nikad neću vređati, neću reći ružnu reč za tebe. Izvini što sam zaljubljen u tebe, izvini što i dalje mislim na lepe trenutke. Izvini što ne mogu da nađem neku Vladimirku da sa njom pijem kafu - provocirao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Hećo ga je samo zamolila za kraj razgovora da više ne prihvata nikakav zadatak koji se tiče nje ukoliko ne želi da se raspravljaju.

Pročitajte još: Marko UBEĐIVAO Miljanu da živi u ZABLUDI DA JE ZALJUBLJENA u Zolu, pa je posavetovao da nađe drugog dečka! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'