AKTUELNO

Jedva dočekala ovaj trenutak.

Pismo Velikog šefa su ukućani jedva dočekali jer je Veliki šef čekao trenutak kada su svi budni i orni za komunikaciju. S obzirom na to da su novi učesnici ''Zadruge 2'' postali Sanja Stanković, Petar Tojagić i Nenad Aleksić Ša došlo je vreme da komentarišu zadrugare sa kojim dele luksuz u Zadruzi.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, prošlo je tri dana otkako su Sanja, Ša i Petar ušli u rijaliti. Sada će njih troje izneti mišljenje o cimerima. Budite fer i iskreni. Pozdrav, Veliki šef! - glasilo je pismo.

Sanja je onda ustala i počela da priča šta misli na osnovu onoga što je videla u rijalitiju, ali i mišljenje koje ima o zadrugarima koje zna i van rijalitija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Adam mi je fin dečko, on je skroz na mestu. Jedan od boljih momaka ovde. Sličan si Anđelu iz prve sezone. Moraš samo malo da se aktiviraš - rekla je Stankovićeva o Adamu Đoganiju, ne uzimajući u obzir što mu je sestra Luna Đogani sa kojom Sanja nije u lepim odnosima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragana, hm. Znam ja dosta o njoj. Nisam imala prilike da pričam sa tobom, ali znam da si i te kako namazana. Što bi rekla da nisi loš čovek. Eto - rekla je o Mitar Dragani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Olja može biti mnogo bolja. Radi neke stvari da bi dobila pažnju. Ja generalno sam lično bila ćutljiva. Sada hoću da to promenim. Želim da to i drugi rade - prokomentarisala je pevačicu Olju Bajrami.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zerina, hm. Generalno, sve ono sa Aleksandrom, teško mi je palo to. Ružno je šamaranje, mada nekada je Matora slična bila po ponašanju u prvoj Zadruzi. Dominantna si - rekla je o Zerini.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Smejala sam se kada sam videla kako bežite. Mada, i to da ovde planiraš budućnost samo za sebe. Smatram da bi trebalo da se držite zajedno. Bez Aleksandre bi David došao do izražaja. I tako. Nekada si mnogo bezobrazna i ružno pričaš o Ljubi. Mnoge stvari koristiš u svoju korist, a ne bi trebalo uopšte - rekla je o Davidu, ali i Aleksandri.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Okej je što si ušao, ali napolju ne izgleda da si ušao zbog sebe. Zbog nekih stvari ispadaš majmun, kao kučence koje za njom juri - kratko je rekla mišljenje o Pavlu Jovanoviću.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Sanja Stanković

'