AKTUELNO

Iznela je niz uvreda na njegov račun!

Večeras je došlo do žestoke svađe između Dragane Mitar i njenog bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića nakon što je on saznao za njenu izjavu da je on "niža klasa". Situacija je kulminirala nakon što je za crnim stolom otkriveno da je Dragana, nakon Pavla, imala oženjenog ljubavnika iz Novog Pazara.

Dragana je nakon emisije dala sebi oduška, pa je u razgovoru sa Zoricom Marković oplela po Pavlu.

Foto: TvPink Printscreen

Šta ima on meni da se izdire! Rekla sam da ne želim da budem sa njim, samo mi odmaže! Kome je on bitan?! Ja ne bih ni pričala da me nisu pričali. On je išao i priča da je prodao stan. Zašto to potencira? Kao da se takmiči sa Sinišom. Šta je on za mene toliko učinio? Kupio mi je prsten dok je bio sa tom devojkom. Kune mi se u ljubav, a pravi decu okolo, pa ona ode i abortira. I nju treba uvesti da rešimo situaciju. On se oseća moćnim da ću ja da se razvedem zbog njega - bila je ljuta Dragana.

Ona je , nakon toga, progovorila o svom oženjenom ljubavniku koji joj je za rođendan, pored supruga, poslao tortu.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je ušao došao je sa pričom da se sreo sa ovim što je poslao tortu na splavu i da mu je on predložio da daju po pola da ja izađem iz "Zadruge". Priča mi da je on o meni pričao sve najgore, a poslao tortu. Kao nije hteo da širi priču jer je on kao oženjen. On je muslimanske veroispovesti i može da ima više žena. Ta druga osoba se pojavila da bi se ja otkačila od psihopate, jer on je psiho. Na rođendanu zajedničkog druga ja dolazim, a on me prati kao ker. Ja nisam htela da mu se javim, a ovaj drugi mi kaže da pružim ruku - otkrila je Dragana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: PALE TEŠKE REČI: Ša nasrnuo na Tomu! Zadrugari ih jedva razdvojili! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'