AKTUELNO

Nije mogao da veruje šta mu Kulićeva priča.

U toku večeri došlo je do još jedne rasprave između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Razlog ovog puta bilo je masiranje. Naime, Miljana je masirala Marka Markovića pa je zamolila njenog dečka da masira nju jer ima bolove u kičmi. Ipak period masiranja je bio znatno kraći u odnosu na njeno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zola je masirao Miljanu osam minuta, dok je ona Marka masirala duže do pola sata. To je Kulićeva shvatila kao Zolino nezadovoljstvo njom, pa je odlučila da raskine sa njim.

Te ljubomorne scene meni ne možeš da praviš, kakav je to način? Da smo napolju drugačije bi bilo, ti masiranje navodiš za raskid, ma hajde moli te! Baš jak razlog za raskid - rekao je on gledajući u kamere.

Miljana je na kraju tražila od njega da se vrati kako bi mu rekla još nekoliko rečenica. Ipak, Zola se nije mnogo potresao jer zna da će ona vrlo brzo doći sa izvinjenjem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti nisi zaslužio da budeš sa mnom i to je to. Previše si detinjast za mene. Ne posvećuješ mi pažnju koju zaslužujem. Milion drugih stvari, nikad kafu nisam dobila od tebe... - rekla je Miljana pre nego što je on otišao u Belu kuću.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'