AKTUELNO

Ona mu nije ostala dužna!

Pavle Jovanović bio je prvi gost u radiju ,,Amenzija", pa je tim povodom imao nešto da poruči Dragani Mitar, njegovoj bivšoj ljubavnici.

Priča koja je prodrmala region jeste ona koju su Dragana i Pavle imali pre "Zadruge 2", a zatim je Dragana za rođendan dobila tortu od misterioznog muškarca što je napravilo još veću pometnju.

Pavle, koji je zapravo tvoj motiv za ulazak u rijaliti - upitali su voditelji radija.

Foto: TvPink

S obzirom na to da moji prijatelji dugi niz godina govore da dobro pevam, uvek su me bodrili ka tome, ali sam ja bio lenj, pa se možda oprobam u tome. Ali i naravno, kao podrška Dragani - odgovorio je Pavle.
Ti si rekao da je Dragana divna devojka, ali se desilo da te je ona nazvala nižom klasom, ona je nešto demantovala, nešto priznala oko toga, a i tvoja izjava da ona nema da kupi dva sladoleda, kako to sad komentarišeš - bilo je sledeće pitanje.
Nije bilo to u tom kontekstu, već je bilo da svaka žena koja se trudi i radi u životu, svakako neće biti jača od muškarca, možda je zvučalo drugačije. Ja sam joj rekao da nisam zaljubljen, niti nešto slično. Ja sam samo rekao da je odličan prijatelj i majka - odgovorio je Pavle.

Foto: TV Pink Printscreen

U tom trenutku Dragana je sve to slušala dok je stajala u dvorištu velelpnog grada, pa mu nije ostajala dužna sa svojim komentarima.

Koliko s*reš - vikala je Dragana.
Mi smo čuli da gospodin iz Novog Pazara pošalje više torti na više adresa, pa gde upali, onda je prošao. Šta ti znaš o tome - glasilo je pitanje voditelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih to da komentarišem, to sve možete da pitate Draganu, ja tu neću da se mešam više - odgovorio je Pavle.

Za kraj, Pavle je objasnio njegov odnos sa Minom Vrbaški. On je rekao da su oni za sada drugari, da mu Mina prija, ali da za sada neće biti ništa više. Mada, ko zna šta će se još desiti.

PROČITAJTE JOŠ: NAMERNO SU PUSTILI SLOBU: Luna čula Radanovićev glas, EVO KAKVA JE BILA NJENA REAKCIJA! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'