AKTUELNO

Nije očekivao da će mu ovako javno saopštiti.

Iako je na samom ulasku u najgledaniji rijaliti istakao da mu se dopada Luna Đogani, Petar Tojagić bio je ignorisan od strane nje, kao i od pojedinih ukućana.

Iako se po Beloj kući mnogo komentarisalo o njemu, niko nije imao hrabrosti da mu kaže šta su primetili. Bora Santana je imao petlju da ustane i u emisiji ,,Pitanja gledalaca" progovori o njegovom problemu.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ono što je potvrdilo ove glasine jeste i izjava Lune Đogani da ne želi da bude sa njim, iako ga je na početku simpatisala.

One neće da budu sa njim zato što mu se oseća iz usta. To je prokomentarisala Maja, Dorotea... - rekao je Bora.
Petar kad je ušao u Zadrugu, već sutradan su mi prišli Ša, Luna, Marko Marko Marković, Maja... oni su među prvima rekli da mi to kažu. Bilo nam je glupo da kažemo, pa sam mu ja napisala pismo i ostavila u peškiru. Eto, bolje da ti kažemo nego da se blamiraš - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Petar je rekao da zna da je to rekla Mina, a vi kad se napijete piva i najedete jeftine kinseske hrane, vama ne smrdi? - pitao ih je sve Mića.
Ja se ne ljutim, rekao sam da sam već ranije imao problem sa tim. Zameram Neši, on je mogao da mi kaže. Nije problem - rekao je Petar.

Foto: TvPink Printscreen

Kakva je bila njegova reakcija zbog ove neprijatne situacije, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Petar Tojagić

#Rijaliti Zadruga

'