AKTUELNO

Mitar više nije mogla da ćuti, pa je otkrila sve o vezi sa Pavlom.

Ono što je posebno zaintrigiralo javnost jeste ljubavna priča Dragane Mitar i Pavla Jovanovića, budući su svojim izlaganjima stvorili veliku konfuziju, a mnogi su komentarisali da je Mitar omalovažila njihovu ljubav i okarakterisala je kao kombinaciju.

Veliki šef je tom prilikom poslao pismo u kojem je najavio da će njih dvoje na sastanku raspraviti o svemu što se između dešavalo u toku njihove veze dešavalo. Pavle je odmah ispričao kakav je bio njegov pogled na sve što su oni imali, dok je Mitar odlučila da ga pokopa svojim priznanjem.

Foto: TvPink Printscreen

Izjavio sam da je ružno sve što je rekla i da to nije bila seks kombinacija. Ona se udala 1. oktobra, a već posle nekoliko dana započeli smo naše viđanje, nakon čega smo se viđali sve češće do Nove godine, išli smo i na Kopaonik zajedno. Viđali smo se svaki drugi dan. Nismo mogli da se viđamo često, jer je njen muž saznao. Prsten je kupljen u decembru, to je bio poklon za njen rođendan. Nisam stigao da joj dam, jer smo trebali da idemo na večeru i da budemo sami - ispričao je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Mi drugačije svrstavamo kombinacije, trouglove, seks kombinacije i slično. On je persona non grata, ja ga doživljavam onako kako ja želim. Ja sam se udala u oktobru, imala sam devojačko veče. Pošto sam ja imala probleme sa svojim mužem i rasprave, ipak mi je ispunio želju da budem udata. Ja sam se sa njim raspravljala, sa Pavlom sam izlazila, trebao mi je neko da me sasluša. Prsten i BMW su u totalno dva različita termina vremenska. Išla sam na Kopaonik, ja sam plaćala sve, ja sam išla svojim kolima. Pritom, došlo je njegovo društvo iz Vinče. Moj muž mi je dao džeparac. Vratili se, došao je moj rođendan, ja sam htela da to uradim tajno. On je širio priču, koristio je momenat da smo u bračnoj krizi. Ja sam sa svojim mužem čitala tvoje poruke, mi smo umirali od smeha, sprdali smo se. Pritom, ti meni kupuješ prsten! - rekla je Dragana.

Kako su zadrugari odreagovali na ove izjave, kao i sam Pavle, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

'