AKTUELNO

Izneo je niz uvreda na njihov račun.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Bora Santana postavio je pitanje Branislavu Radoniću Brendonu na osnovu nesuglasica koje je on imao sa Tomom Panićem. Skoro da ne prođe nijedan dan, a da njih dvojica nemaju neke čarke.

Foto: TvPink

Brendone ovde svi znamo da si imao neku svađicu sa Tomom, mene zanima tvoje iskreno mišljenje o njemu, kao i o Lazaru Jeremiću - upitao je Bora.

Foto: TvPink

Tomu vidim isto kao što sam ga video i prvog dana, ne znam šta da kažem ono što već nisam. On je osoba koja ima problem sa sopstvenom ličnosću, on predstavlja nama viziju sebe samog kakav želi da bude. Mora mnogo da poradi na sebi, u suštini nije loša duša, nije loš čovek, ali je mnogo izopačen u svojoj nameri da se nametne. Što se Lazara tiče, ja njega nisam poznavao ovakvog van rijalitija, smatram da je slabić i da uvek traži osobu kojoj će se dodvoravati, kojoj će prati, da ga štiti ta osoba, jer kao sam ne može da funkcioniše u kolektivu. Ne volim njegov karakter, ljigav je kao osoba, iskoristiće svaku priliku da ti zabije nož u leđa. Ništa mu nije sveto, ne voli dovoljno sebe, ne poštuje sebe, pa tako ne može ni druge - odgovorio je Brendon.

PROČITAJTE JOŠ: MALO JOJ JE ONAJ JEDAN?! Dragana Mitar priželjkuje JOŠ JEDNOG MUŽA! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'