AKTUELNO

Otvorio je dušu o burnom odnosu sa bivšom ljubavnicom.

Odnos Dragane Mitar i njenog bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića ne prestaje da intrigira zadrugare. Njih dvoje u međusobnim prepucavanjima svakodnevno otkrivaju nove detalje njivove burne veze koji su često kontradiktorni, što dodatno zbunjuje ukućane i javnost.

Pavle je danas u razgovoru sa Rebekom Popović i Sanjom Stanković otvorio dušu i ispričao svoju starnu priče, a njih dve su ga rešetale pitanjima.

Foto: TvPink Printscreen

Nervira me laž, bolje da kaže lepo da smo planirali dete i da smo se voleli. Mogu da pokažem prepisku gde mi je rekla da želi da do tridesete godine izrađa, a da posle operiše jajnike jer ima problem. Kada je izašla iz šok sobe prvo je mene pozvala - rekao je on.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je saznao za nas, Siniša ju je ubedio da mi pošalje poruku da raskidamo. Ubedio ju je da se njen telefon snima, pa mi je sa drugog telefona poslala da ona to nije mislila, da ju je on naterao da piše. Posle dočeka Nove godine, poslala mi je poruku u kojoj mi je napisala da hoće da se razvede, nađe posao, iznajmi stan i da joj samo ja trebam. Pola sata kasnije me je zvala i javio se on i rekao mi je da mogu da je vodim. Sa mojim kumom sam otišao ispred zgrade, ali on nije smeo da siđe - otkrio je Pavle.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAV JE U VAZDUHU: Zadrugari su odlučili da je ONA najromantičnija, pa joj uručili PAPUČU, evo i zašto! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'