AKTUELNO

Ceo region bruji o njenom postupku iz mladosti.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja novinara, koji su proteklih dana pratili sva najzanimljivija dešavanja u Beloj kući.

Nakon najintimnije ispovesti Mine Vrbaški pred milionskim auditorijumom, da se bavila najstarijim zanatom - prostitucijom, nacija je ostala u šoku, pa je Drvo mudrosti mladu zadrugarku pozvalo u Rajski vrt.

Foto: TvPink

Sa suzamam u očima otrčala je iz Bele kuće ka Drvetu, gde je čekalo veliko iznenađenje. Čuo se dobro poznati glas, koji se obratio Mini sa rečima.

Ti znaš da si oduvek moja miljenica. Mina, neke od najboljih lekcija nauče se iz prethodnih lekcija, zapamti, greška iz prošlosti je mudrost iz budućnosti. Vidim da si se jako potresla – započelo je Drvo.

Mina je još više briznula u plač, jer je videla koliku podršku zadrugara, ali i Drveta.

Pa naravno, zato što imam kući porodicu koja gleda i koja saznaje sve na ovaj način. Imam malog brata koji ide u školu, ali nisam više mogla da trpim i da ćutim – izjavila je Mina kroz suze.

Zatim joj se Drvo obratilo sa rečima utehe, želeći da smiri mladu zadrugarku koja je večeras ispričala tešku životnu istinu o kojoj cela Srbija i region bruji.

Kada izađeš iz oluje Mina, nećeš biti ona ista osoba koja je u nju ušla. Oluje tome i služe – izjavilo je Drvo.

Foto: TvPink

Mina je zatim izjavila da je ona iz pomenute ,,oluje“ izašla, a potom je Drvo mudrosti takmičarki dalo utešnu nagradu, koja u ovoj situaciji joj je mnogo pomoglo.

Mina, ti si jedna od mojih omiljenih takmičarki, zato sam želeo da ti večeras pomognem. Mina kreni u govornicu – izjavilo je Drvo.

Mina je trčećim korakom krenulo ka govornici, iz strepnje šta će čuti, jer je preosećala da će sa druge strane videti svoju majku, Ivanu Vrbaški.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'