AKTUELNO

Svog bivšeg muža smatra najvećom životnom greškom.

Ljuba Pantović je od ulaska u rijaliti program "Zadrugu 2" imala žestoke sukobe sa bivšim suprugom Karađorđem Subotićem, a tokom večeri, kada su svi zadrugari prepričavali situacije zbog kojih su se osetili kao budale, ona je istakla da je Karađorđe taj zbog koga se bezbroj puta baš tako osetila.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Ljuba je sa knedlom u grlu priznala da je Karađorđe njena najveća životna greška i da je zbog njega proživljavala pakao, ali i bila maltretirana od strane njegovih prijatelja nakon što se porodila.

Ja sam njemu tri puta spasila život, i često sam se pitala kolika sam ja budala, jer i posle prvog, drugog i trećeg puta doživljavala najružnije stvari. Lečim njega i služim njegove drugare koji ga obilaze. Doživljavala sam da me neki od njih maltretiraju kada je Aleksandra imala godinu dana, kada je on bio izranjavan, ja sveže porođena, jedan njegov drug je mene maltretirao. Taj problem sam rešila sama na način na koji normalni ljudi ne rešavaju tako stvari, ali sam morala. Ja sam verovala da će Žohar biti muškarčina, inače moja najveća greška u životu i da će me zaštiti, naravno to tako nije bilo, on me je napao - ispričala je Ljuba.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: Ša napravio OGROMAN HIT Milici Todorović, a za to niko ne zna, priznao da se zbog OVOG KOLEGE osetio kao BUDALA, a sve zasluge je pokupio on! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ljuba Pantović

'