AKTUELNO

Otkrio je kako su izgledali njegovi muzički počeci.

Zadrugari su bez pardona pred svojim cimerima pričali o situacijama kada su se osetili kao budale. Neke od ovih priča su i te kako nasmejale ukućane, a jedna od njih je i ona koja je zadesila Baneta Čolaka.

Foto: TvPink Printscreen

Bane je ispričao da je prošao trnovit put u svojoj karijeri dok se nije ostvario u ulozi di-džeja. Sa zadrugarima je podelio svoja prva iskustva kada je zarađivao za muzičku opremu.

Ja sam radio u jednom kafiću kao di-džej, nisam imao ništa od opreme. Dobijem ja ponudu da radim u nekom boljem klubu, a ja nemam ništa od opreme. Nosio sam svoj komp sa kućištem i shvatio sam da ne mogu tako da radim. Morao sam da zaradim novac i ja sam zvao ljude koji rade na groblju da ih pitam za posao na deset dana. Oni mene tu prime. Ja zaradim novac i meni mama kaže da kupim u radnji, a ja se tu napravim pametan, pa naručim kontrolor preko sajta. Ja otvorim paket, ono četiri cepanice, one od drveta. Ja sam stvarno mislio da je to kontrolor. Ja sam zvao tog lika i onda sam morao da se vratim na groblje i da zaradim pare za kontrolor - ispričao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su prasnuli u smeh kada su čuli kakav je peh imao Čolak, te su njegovu priču ispratili aplauzom.

Pročitajte još: UPROPASTILA SAM SEBI ŽIVOT, GLUPA SAM U LJUBAVI KAO MOJA MAMA: Luna se prisetila veze sa Slobom, pa priznala zbog čega se OSETILA KAO BUDALA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'