AKTUELNO

Dragojević priznao koliko mu je teško zbog toga što ga je ona konstantno pritiskala.

Marija Kulić je tokom večeri otvoreno porazgovarala sa Davidom Dragojevićem o njegovom bliskom odnosu sa Anom Korać i naglasila mu da mora da kaže iskreno svoja osećanja kako devojku ne bi povredio.

Foto: TvPink Printscreen

David je istakao da ga je Aleksandra Subotić gušila u vezi i da je to uvek rezultiralo njegovim neraspoloženjem, a Marija je bila saglasna sa njim, pa mu dala koristan savet.

Ona mora da shvati da je ljubav dvosmerna ulica, a ne da bude opterećenje i gušenje. Moraš da kažeš šta osećaš. Sad se ponašaš kao kuče pušteno sa lanca. Treba malo da se družiš sa drugim ljudima. To treba da radiš kako je ne bi povredio ako je voliš. Ako bude nešto između vas biće još gore da ona sedi tamo. Da je ostala ovde, samo bi te gušila, ona je non-stop pravila gluposti - pričala je Marija Davida.
Ima ljubavi sa moje strane, ali konstantno me gušila. Tako je bilo i napolju, kad ja izađem negde ona uvek "Šta ja vama smetam"? I ja onda ćutim. Stvarno puno trpim, ali te stvari je konstantno radila - pravdao se David.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga je Kulićeva dala svoje mišljenje kako je njoj izgledala veza njih dvoje i primetila da je David mnogo srećniji otkako Aleksandra nije kraj njega.

Gledala sam snimke kad ste zajedno, ono je katastrofa. To se napolju raščisti i ovde uđete normalno. Vidi se da si drugi čovek otkako ona nije ovde. Ona ti uvek govori da si ti kriv. Ona treba u glavi da raščisti neke stvari, mora da priča sa stručnim licem - pričala je Marija.
Ja sam njoj uvek govorio da neću da se svađam. Povlačio sam se. Ubija me to što radi. Uvek osećam gružu savest, uvek stavljam da sam ja nešto. Meni je teško, ne znam šta da radim. Ja sam sluđen. Pravila je gluposti - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Dala sam sebi priliku da se OSEĆAM VOLJENO, da me neko ŽELI: Luna progovorila kako se oseća otkako je sa Markom, pa se osvrnula na vezu sa Slobom! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'