AKTUELNO

Ljuba Pantović je vodila unakrsni intervju sa novopečenim golupčićima.

Nakon što su Luna Đogani i Marko Miljković proveli noć zajedno i ljubili se naočigled svih ukućana, Ljuba Pantović je iskoristila priliku da intervjuiše novopečene golupčiće i dobila je informacije iz prve ruke šta se to zapravo desilo između njih.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je upitala Đoganijevu kako se sinoć provela na žurki i da li je videla šta su ostali zadrugari radili ili je njena preokupacija bila samo Marko.

Ja sam iskreno samo videla Marka, limenku i ćevap. Ćevap spaja ljude. Moj i Markov poljubac se desio tako što sam ja htela da podelim ćevap sa njim i tada su nam se usne prvi put dodirnule. Ja sam taj ćevap stavila u svoja usta i on je prišao meni i tako su nam se usne dotakle. To je naša romantika, ćevap poljubac - ispričala je Luna sa osmehom na licu.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon nje, usledila su i pitanja za Marka koji je bio veoma sažet u svojim odgovorima i kao i uvek vešto prikrivao svoja osećanja. Na pitanje da li je mogao da se uzdrži pored Lune, Miljković je odgovorio:

Nije mi bilo teško da se kontrolišem. Sve sam ja to planski uradio. Radim isključivo zarad svojih potreba - rekao je Marko kroz smeh.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TI SI SA OZBILJNOM BOLESNICOM U VEZI! Ana Korać oplela po Aleksandri, Davidu nije bilo DOBRO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'