AKTUELNO

I dalje ne veruje u njegove iskrene namere.

Tokom žurke, u dvorištu "Zadruge 2" došlo je do žestoke svađe između Miljane Kulić i Mikija Đuričića zbog toga što je Suzanu Perović okarakterisala kao babu. Pčelar je veoma burno odreagovao zbog ovoga, pa je cela ekipa obezbeđenja bila u pripravnosti kako bi sprečila fizički kontakt.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prateći ceo tok svađe, Marija je nekako došla do teme novca koji zadrugari zarađujuć dok su u rijalitiju. Kulićevu je zanimalo od čega Zola namerava da živi kad napusti rijaliti jer nekoliko puta nije poštovao pravila života u rijalitiju i spavao je kada to nije trebalo da radi.

To je moja stvar, ja nisam ovde ušao zbog para, već popularnosti. Ja sam ovde našao svoju nagradu u njoj (Miljani). Ne zanimaju me njene pare, znam da mislite na to - rekao je Zola, a onda se Marija se nadovezala:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vidiš Miljana da ovaj čovek igra igru sa tobom. Sigurna sam da možeš da zaradiš više od nje. Jedva čekam da se završi ovo da vidim to. Ona je ovde ušla da zaradi za sebe i dete. Sigurno će tebe da vodi kroz život - rekla je Marija ironično Zoli.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

'