AKTUELNO

Ne odvaja se od njega!

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Na jednom od puštenih snimaka Branislav Radonić Brendon i Miki Đuričić se šale na račun Lazara Jeremića i govore da je on zaljubljen u Davida Dragojevića. U drugom delu klipa se je prikazana montaža svih momenata kada je Lazar prilazio Davidu i Ani Korać i prekidao ih u razmenjivaju nežnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Mi jesmo dosta vremena proveli zajedno, Davida gledam kao brata. Meni su ove stvari nestvarne koje se njima dešavaju, ja sam za ljubav. Znam da ćemo da putujemo kada izađemo - rekao je Lazar.

Jelena Krunić je otkrila da je on služio kao paravan Ani i Davidu u početku njihove veze.

Foto: TvPink Printscreen

Lazar mi ne smeta, mi ga zovemo kada nam nedostaje, volimo njegove priče - kazala je Ana.

Miljana Kulić je iskoristila priliku da napadne Davida što je sa Anom javno prevario svoju devojku Aleksandru Subotić koja je nedavno diskvalifikovana, a to je pokrenulo kratku raspravu za crnim stolom.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: NE MOŽE DA SE KONTROLIŠE: David ne ispušta Koraćevu iz ruku, A ONO ŠTO SU URADILI PRED PUNOM DNEVNOM SOBOM ŠOKIRALO JE SVE! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'