AKTUELNO

Nije imao argumente ovog puta.

Gledanje snimaka u ''Zadruzi 2'' uveliko traje, a već je nekoliko zadrugara ušlo u konstruktivne rasprave. Snimak koji je ponovo izazvao haos za crnim stolom ticao se Tome Panića koga su ogovarali Zerina Hećo, Jelena Krunić i Nenad Aleksić Ša.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Maneken se prvi obratio zadrugarima povodom ovog snimka, pa je pokušao da smiri celu situaciju koju je pre nekoliko dana prouzrokovao. Njih troje su navodili kako Panić oralno zadovoljava muškarce, tačnije Ša, dok su ove komentarisale tu informaciju.

Kaži mi ko ti je to rekao? Sa Jelenom sam sredio sve, sa ovim Nenadom neću da se svađam. Zerina je takva da kaže nešto, a ovde priča nešto drugo. Svako priča o sebi u ovom snimku, a ne meni. Neću ja da patetišem ovde, kao Jelena i Zerina - rekao je Toma, a onda se oglasila Marija Kulić:
Od vas dve nema veće patetike. Ti i Zerina, preterate - dobacila je ona, a onda je reper ustao i rekao šta ima:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja na snimku ništa nisam izmislio, sve mi je rečeno. Posle smo sredili odnos. Cimeri smo. Opsujemo se, ali se pomirimo. Bilo, pa prošlo - kratko je rekao Ša.

Kad su akteri snimka dali svoj komentar i nakon gledanja, Zerina Hećo se odlučila na malo drastičnijiu varijantu u odnosu na Nenada i Jelenu.

Foto: mrtvački sanduk

Toma ima sindrom. Svi ga zovemo mali Lepi Mića. Mada u raspravama izaziva namerno reakcije kod agresivnih ljudi. Namerno to radi. On verbalno ne može da izađe na kraj. Navodi ljude na ludilo i posle se pokaje. Subotom se namerno ponaša da bi opstao i dobio pitanje - rekla je Zerina Hećo.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Nenad Aleksić Ša

#Tomislav Panić

#Zerina Hećo

'