AKTUELNO

Tresla se spavaća soba od njihovih uvreda!

Pevačica Zorica Marković je predložila pesmu ''Jadranka sija'' kojom će nastupati na drugoj "Zadrugoviziji" koja će biti emitovana ove nedelje na Televiziji Pink.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U grupi sa Zoricom su i zadrugarke Rebeka Popović i Snežana Ilić. Međutim, danas je došlo do opake rasprave kada je sudija zahtevala posebne uslove za vežbu, ali i nastup.

Kad smo se dogovarali, rekla je da hoće. Šta sada nije u redu... - pričala je Rebeka, a onda se uključila Zorica koja je počela da priča Snežani šta treba da radi, na šta je sudija rekla:
Ja se ne svađam. Šta se sad mešaš ti, Zorice? Hajde mi kaži koje si knjige pročitala i šta si završila od škole?! Ti si rekla da ćeš ti da pevaš. Idi uređuj svoje kafane. Ti si krčmarica - pričala je Snežana, a Zorica je pocepala papir sa tekstom pesme i polila joj krevet.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja više neću ovo da trpim, nemam kako da učim tekst. Neka reaguje neko odmah. Ti si jedna podg*zna muva! - vikala je Snežana iznervirano, a onda se joj se obratila Rebeka Popović:
Šta hoćeš ti, svi ti udovoljavamo? Ti me vređaš ovde, mogu ćerka da ti budem. Kako te nije sramota... - pričala je Rebeka razočarano.

Situacija se kroz nekoliko minuta smirila, pa je sudija otišla do garderobera da se presvuče. Nije ni slutila da će joj se i tamo ovog puta obratiti Ljuba Pantović. Razlog njihove svađe bila je nerašćišćena prošla rasprava gde je sudija provocirala sve zadrugare da nemaju završene visoke škole kao ona.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ljuba Pantović

#Rebeka Popović

#Zorica Marković

'