AKTUELNO

Nije mogla više da ćuti.

Marijana Zonjić je na samom početku rijalitija uplovila u ljubavnu vezu sa Adamom Đoganijem, a koje se nakon tri meseca neslavno završila. Ona je posle njega pokazala emocije i prema Marku Miljkoviću, koji je nju ignorisao i odlučio da započne romansu sa Lunom Đogani.

Međutim, ona je kao ovonedeljni vođa završila u hotelu sa manekenom Tomislavom Panićem, a sudeći po svemu što su kamere snimile, pretpostavljalo se da su njih dvoje bili u intimnom odnosu ispod pokrivača.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da su oboje negirali te navode, Nenad Aleksić Ša je u emisiji ,,Igra istine" odlučio da je upita da li prema Paniću gaji neke emocije.

Foto: TvPink Printscreen

Ja smatram da sam pogrešila tri puta. Pogrešila sam što sam bila sa Adamom, on je okej, ali nikad više ne bih bila. Drugi put je bilo kad sam rekla da mi se sviđa Marko, svideo mi se pre nego što je ušao u vezu sa Lunom. Što se Tome tiče i tu sam pogrešila, nije mi to trebalo. Pričali smo o tome, svesni smo da ne možemo da funkcionišemo kao momak i devojka - rekla je Marijana.

Kako je to izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marijana Zonjić

'