AKTUELNO

Uvredilo ga je to što Perovićeva ne poštuje njegovo mišljenje.

Suzana Perović i Miki Đuričić su se tokom prethodne večeri žestoko posvađali zbog toga što je ona uzela dve porcije pice, zbog čega je on prekorio, ona polupala sve tanjire. Njihova svađa nije jenjavala ni tokom dana kada su se ponovo posvađali oko bezazlene stvari.

Naime, kako se Suzana i Miki zajedno spremaju za "Zadrugoviziju" sa Sanjom Stanković, Višnjom Petrović i Jovanom Tomić Matorom, ponovo je došlo do nesuglasica oko koreografije. Naime, Đuričić je ukazao Stankovićevoj na jedan pokret koji Perovićeva nije uvažila.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog toga je Đuričić pobesneo, pa su se ponovo posvađali i u svom odnosu napravili veliki razdor.

Ti si bezobrazna kao ker. Ti p*šaš po meni. Ti si mene ponizila. Zbog čega smo se juče posvađali? Ti si veoma loš čovek, loša osoba. Da se iseliš odavde kada se završi zadatak i da te ne vidim do kraja rijalitija ovde. Ja ne mogu ništa da kažem, ti vodiš glavnu ulogu - vikao je Miki na Suzanu.
Ne mešaj privatno i poslovno. Da li je moguće da si takav čovek? Jesam li ja tebi ovde igračka? - uzvratila je Suzana Đuričiću.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovoga Perovićeva je rekla da želi da odustane od zadatka, ali joj Đuričić to ne dozvoljava, već je osuo drvlje i kamenje po njoj, nazvavši je agresivcem.

Nećeš ti sada da praviš problem da kažeš da nećeš da učestvuješ. Ti si mene prva uvredila - nastavljao je Đuričić.

Pročitajte još: Dragojević istakao da ne može da KONTROLIŠE EMOCIJE prema Ani, ona ustala, čvrsto ga zagrlila i priznala: DAVID MI JE NA PRVOM MESTU! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'