AKTUELNO

Nije očekivala da će biti ovako direktan.

Ljubav koja se dogodila Ani Korać i Davidu Dragojeviću oduševila je mnoge, a ni pojedini zadrugari ne ostaju ravnodušni kada njih dvoje pričaju o emocijama i kako su potajno posmatrali jedno drugo.

Sedma sila je pomno pratila njihove razgovore i način na koji oni provode vreme u najgledanijem rijalitiju, a jedan od novinara je u emisji ,,Pitanja novinara" odlučio da im postavi pitanje kako bi pred svima otkrili šta im se toliko dopalo jedno kod drugog.

Foto: TvPink Printscreen

Sviđa mi se kako igra, kako priča, fizički izgled. Odmah sam ga zapazila, ali se nisam mešala u njihovu vezu. Nisam se plašila, ali jednostavno neću da se mešam. Nisam komentarisala njega kod drugih zadrugara, ali ja i dalje ne verujem šta se zapravo desilo. Kao da nisam ovde, kao da je to neki film. Sve se kockice sklopile, baš mi prija. Zaljubila sam se, teško mi je priznam, nisam volela rijaliti veze. Apsolutno mi odgovara u svemu, on meni nije dosadan i za sada mi je lepo - priznala je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je dovoljno samo da me gleda, gorim samo kad me uhvatim za ruku, stvarno osećam strast. Dugo se ovako lepo nisam osećao, baš ne mogu da verujem, gledam u nju stalno. Opet sam onaj stari, opet mi se nešto vratilo. Srećan sam i nasmejan, nemam neki stres, sa njom mogu da radim sve - rekao je David.

Ana i David su sa sjajem u očima pričali o svojim emocijama, a svi ukućani su sa velikim oduševljenjem gledali u njih. A kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#David Dragojević

'