AKTUELNO

Dugo je ćutala o svemu što je muči.

Budući da se pripreme za ,,Zadrugoviziju" privode kraju i da je ostalo još malo vremena kada će se svi takmičari uputiti ka studiju u Šimanovcima ne bi li još jednom pokazali svoje skrivene talente, Zerina Hećo imala je želju da zablista i predstavi se u najboljem svetlu.

Međutim, ona je zbog toga ušla u žestok sukob sa Jelenom Krunić koja je neozbiljno shvatila ovaj spektakl, te je svoje slobodno vreme provodila sa drugim cimerima. Nakon što su se njih dve posvađale posle emisije, Hećo je briznula u plač, a Luna Đogani je odmah pritrčala u pomoć da je uteši.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu više! Ne mogu da podnesem laži ni ta lažna prilaženja i dolaženja, sve je odvratno i gadi mi se. Kažem Jeleni da mi je važno da budemo dobre na 'Zadrugoviziji', ona ide sa svima igra. Ona posle meni kaže da je to moj nastup i da se ona takmiči sa mnom. Zar je to moja prijateljica?! Iz čista mira mi govori da sam ja najbitnija! Da li si ti primetila da se ja ponašam kao da sam iznad vas? Ona se ponaša kao da je to ne zanima! - rekla je Zerina kroz plač.
Što se ne razdvojite? Obe ste psihički loše i niste u stanju da smirujete jedna drugu, trebate malo da se iskulirate! - savetovala ju je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Sve je takmičenje u ovoj kući! Nisam znala da se moji prijatelji takmiče sa mnom! - rekla je Zerina.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Zerina Hećo

'