AKTUELNO

Nije mogla više da ćuti.

Zerina Hećo doživela je pravo razočarenje u prijateljstvo kada se u toku noći ponovo posvađala sa Jelenom Krunić zbog ,,Zadrugovizije". Ona je u suzama pričala Luni Đogani šta je najviše muči kada je njihov odnos u pitanju i kako se ona osetila kada joj je svojim postupcima zabila nož u leđa.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva ju je savetovala da se razdvoje na neko vreme kako bi sebi umanjile stresove i neprijatne situacije, a onda je Hećo osula paljbu po Jeleni i otkrila joj u kojim momentima se uverila da je Krunićka zapravo dvolična osoba.

Ona je za Minu govorila da je ku*vetina nedelju dana, sad su kao okej. Ne mogu da razumem to. Ja sam mnogo toga prošla, ljudi su me mnogo povredili i znam neke stvari. Svaki dan mi pravi scene i ja ispadam ološ, jer tako reagujem. Meni kad padne klapna ne zanima me ni gde sam ni šta radim. Nije mi jasna devojka. Sa mnom se igra rijalitija! - rekla je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Ja vidim da se vi svađate i mi se posvađamo, ali ja ti sve kažem u oči - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Isto i sa Majom, htela sam nešto da joj kažem, ona se odmah hvata za Baneta što je nju masirao. Baš me briga! Što se mene tiče, neka se iz*ebu! Ubiše me danima, ja sve trpim! On mene mrzi! - nastavila je Hećo.

O čemu su njih dve još razgovarale i šta je sve Zerina ispričala svojoj prijateljici, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Zerina Hećo

'