AKTUELNO

Miljkoviću se nimalo neće svideti kad za ovo sazna!

Iako su pre samo nekoliko dana započeli svoju ljubavnu romansu i ujedno priznali da su dugo skrivali svoje emocije, Luna Đogani i Marko Miljaković doživeli su i prvu svađu u Zadruzi.

Prema rečima pojedinih ukućana, Đoganijeva ponovo bespotrebno diže tenziju kada je u pitanju njihov odnos, a ona je besna otkrila svom prijatelju Savi Peroviću po čemu se njih dvoje razlikuju i šta je to što u njoj izaziva nervozu.

Foto: TvPink Printscreen

To je razlika između nas! On misli da mene dotiče nešto, a ja znam da to njega dotiče! Ja neću prva da mu prilazim, neka ide, neka se druži, neka puši, ne zanima me! Ja se uopšte prva nisam iznerivrala! Ja mogu da kažem šta god poželiš, a on ne! - rekla je Luna.

Marija Kulić je čula da se priča o Miljkoviću, pa im se pridružila ne bi li i ona rekla šta misli o njemu, sa čime se Đoganijeva odmah složila.

Foto: TvPink Printscreen

Meni nije jasno, da li je Miljana njemu krvnički neprijatelj? Odvratan je! Ovako mi je gotivan. Miljana ima svoju vezu, on ima svoju vezu (Marko). To je glupost da je ona zaljubljena u njega, ona voli Zolu. Oni se svađali, napravila ga pederom, svašta mu je rekla, sve to znam. Ja sam Marku posle rekla da smo mi stariji, a da ste ti i Miljana mlade. Da li jednom zrelom muškarcu priliči da se spušta na njen nivo? Neka bude pametniji! - rekla je Marija.
Slažem se u potpunosti! - podržala ju je Luna.

Šta su one još ispričale o Marku i kako će on odreagovati kad za ovo sazna, preostaje da sačekamo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Marija Kulić

'