AKTUELNO

Ovo od njega nije očekivala?

U protekloj noći došlo je do nekoliko sitnih rasprava između Lune Đogani i Marka Miljkovića zbog Miljane Kulić koja ih je provocirala zbog svađa koju su imali. Luna nakon toga nije htela da reši nesuglasice sa njenim dečkom već je otišla da o njemu priča sa ostalim zadrugarima, što ga je izvelo iz takta.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Danas, Marko je odlučio da priđe Luni kako bi joj rekao sve ono što mu smeta. Takođe, njih dvoje su spomenuli i raskid, ali je Miljković rekao nešto što Luni uopšte nije prijalo.

Dobro onda, ne moramo biti zajedno i okej. Ne znam šta treba da uradim. Jednom se desilo, šta praviš sad od toga haos - kratko je rekla Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vrlo dobro znaš da ona to namerno radi. Miljana to namerno radi, i ti posle kada treba da pričaš sa mnom pričaš sa drugima. Kod mene nema raskidanja pa mirenja. Znači to je nešto što me nervira. Ti moraš sama da shvatiš. Ne treba da se žališ nikom. Pričala si sa Marijom, Savom i Miljanom. Nema šta da pričaš sa njima o nama. Ti i ja smo u vezi - rekao je on, a onda se Luna nadovezala:
Šta sad ja ne treba da pričam sa mojim prijateljima. Kako možeš da misliš da ja mogu da se igram sa tobom - dodala je Luna, na šta je Marko rekao:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Igrice jesu dozvoljene, ali takve stvari ne treba da se rade. Kažem ti, samo te obaveštavam. Kroz taj postupak si mi dokazala da ti nije stalo. Znači osoba mora da raspravi nešto ako ima sa mnom, to je znak da li joj je stalo do mene. Znači, ja se nadam da se to neće više ponoviti. Kvariš nešto što je lepo počelo... - pričao je Marko, a Luna je tužno rekla:
I šta sada, sad će da bude ono ''pali mala, nisi ti moj tip'' baš se tako ponašaš. Ne razumeš me, neke stvari... - priznala je Luna.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'