AKTUELNO

Napeto veče završilo se u suzama.

Bane Čolak ne može da se pomiri sa činjenicom da Zerina Hećo ne želi sa njim da bude u vezi. Njih dvoje su tokom večeri počeli su da prepričavaju događaje koji su doveli do njihovih najvećih svađa, pa su pokušali to da reše, ali bezuspešno

Kad sam te izvređao da si k*rva, ja sam ustao i izvinio sam ti se pred svima - izjavio je Bane.
Ali posle toga si me opet vređao. U startu, napolju znaš šta se dešavalo, najdivnije nešto i posle svega šta se desilo. Ti kad si ušao u "Zadrugu", bio si nebitan, pa si napravio sve ovo i šta si očekivao da će se desiti - odgovorila mu je Zerina.

Foto: TvPink

Ne znaš mnoge stvari, zašto želiš da mi bude ovako loše, da li želiš da crknem ovde? Samo sam želeo da izguram ovaj rijaliti, gde pričam samo sa nekoliko ljudi i samo ležim. Ušao sam u ovaj rijaliti zbog tebe. Zašto mi se obraćaš, kada znaš da mi je teško? Zašto si mi juče rekla: ''Laku noć bubo, lepo spavaj" - dodao je Čolak.

Kako je razgovor tekao, bivši partneri su se dogovorili da će pokušati da njihov odnos dovedu na normalnu ravan, pa su počeli i da se drže za ruke.

Foto: TvPink Printscreen

Pa to je normalno, da pokušamo da imamo normalan odnos. Sve šta je bilo bilo je, više nema šanse da budemo zajedno. Sad drugačije razmišljaš. Nećemo sedeti i blejati deset sati dnevno - izjavila je Zerina.
Ja svaku noć kada legnem sećam se svakog detalja koji smo preživili zajedno. Sećam se kada si mi držala ono od telefona, j*bi ga, ne mogu protiv toga. Sećam se svega - odgovorio joj je Bane.

Foto: TvPink

Zerina je bila skrhana zbog svega onoga što joj je Čolak rekao, pa je počela da plače prisećajući se njihove veze, ali mu je onda odbrusila.

Ma ne plačem ja zbog tebe, već zbog sebe, jer pravim greške, bez kraja - odgovorila mu je Zerina.

PROČITAJTE JOŠ: Marija OPASNO ZARATILA sa Miljanom zbog S*KSA sa Zolom, pa joj ZABRANILA da joj se obraća ukoliko vidi taj snimak! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'