AKTUELNO

Nije mogla više da ćuti!

Biljana Dragojević došla je kao podrška svom sinu, Davidu Dragojeviću, koji će večeras možda napustiti velelepno imanje. Tokom gostovanja Biljana je imala jasan stav o odnosu između Ane Korać i Davida.

Ono što je zanimljivo, jeste nešto što je Ana rekla sad u razgovoru sa Ognjenom. Ona govori i čuli smo da David jeste njoj zahvalan zbog toga što sve leprša, ali da ona ne želi da se meša u situaciju, ne puni mu glavu, što bi možda neka devojka i radila. Oni samo neguju ovo što imaju njih dvoje zajedno, da li ste to primetili  - upitala je Dušica.

Foto: TvPink Printscreen

Ona ni ne zna kakva je njihova veza bila napolju, osim ovo što je videla u Zadruzi, ali i dalje mislim da nije iskrena sa Davidom i da se igra sa njim -  odgovorila je Biljana.
Ako zanemarimo da je to Ana Korać, kako biste prokometnarisali takav stav da mu ne puni glavu - nastavila je voditeljka.
Podržala bi takav stav - bila je kratka Biljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla odmah da ne podržavam Anu i Davida, ali da njega podržavam jer je moje dete. Ali on će radi šta god on hoće, jer ja ne mogu da upravljam njegovim osećanjima. Ja mogu da kažem šta ja mislim, ali na njemu je šta će uraditi - odgovorila je Biljana.
Zašto stavljate znake navoda kada kažete osećanja između njih - upitala je voditeljka.
Zato što ćemo tek videti da li će njihova veza opstati do kraja rijalitija - bila je jasna.

PROČITAJTE JOŠ: OPŠTI HAOS U BELOJ KUĆI ZBOG LJUBAVNIH PAROVA: Zadrugari napravili pometnju, razmestili sve krevete, a onda je obezbeđenje zavelo red! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'