AKTUELNO

Đoganijevoj je ovo odbijanje veoma teško palo.

Samo što su uspeli da izglade odnose Luna Đogani i Marko Miljković su se brže-bolje ponovo posvađali. Naime, blogerka je želela da se ona i Miljković istuširaju zajedno i kako je pravila plan sa ostalim ljubavnim parovima, to je otkrila svima.

Ovo je Marku mnogo zasmetalo, te joj je prebacio zbog toga, jer ne želi da i ostali zadrugari znaju svaki njihov pokret, a to je blogerka protumačila kao da se on stidi nje.

Foto: TvPink Printscreen

Idemo ti i ja. Najslađe je na kraju. Nemoj da kvariš ovo. Šta je problem? Idem da se tuširam, ja pa ti. Je l' se ti nečega stidiš - pitala je Luna.
Da!... Ne volim pažnju oko sebe. Što drugi moraju da znaju da se mi tuširamo zajedno. Ti si rekla da idemo da se ti i ja tuširamo. To ne možeš da pričaš! Glupi komentari! Ja ovde držim stvari pod kontrolom - pričao je besno Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Marko i Luna su nastavili da se raspravljaju, ali nijedno od njih dvoje nije želelo da popusti. Dok je Đoganijeva želela da uživa u trenutku, njenom dečku je zasmetalo što ona sa zadrugarima deli svaki momenat njihove veze.

Blogerki je ovo veoma teško palo, pa je čak i zaplakala u sobi i jadala se svom prijatelju Savu Peroviću.

Zar sam ja tako gadna i odvratna? Zar se mene stidi? Zar meni treba neko ko će da se stidi mene ili meni treba neko ko će sve transparentno da pokaže? Zar posle svega? - vikala je Luna jecajući.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ADAM RAZOČARAN I SKRHAN BOLOM: Zadrugari se okupili oko neutešnog Đoganija, Sanja mu pevala na uvo! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'