AKTUELNO

Našla se između dve vatre!

Veliki šef poslao je pismo da je došlo vreme za nabavku, te su zadrugari koju su bili zaduženi za ovonedeljni šoping se uputili ka prodavnici. Međutim, došlo je do nesuglasica između buduće svekrve i zeta zbog spiska namirnica koje su im potrebne.

Lazar Čolić Zola doneo je važu odluku, koja se nije dopala njegovoj verenici, Miljani Kulić. Naime, netrpeljivost između Marije Kulić i Zole datira još od njegovog ulaska u "Zadrugu" i približavanja Miljani, a sada je odlučio da više ne želi biti sa majkom svoje verenice na nedeljnom budžetu.

Foto: TvPink

Bosa moja da dođe, ne interesuje me više! Ti ispade da zube ne bi znala oprati da ti nema mame. Da li smo davali po tri, četiri hilajde ljudima, šta ti je? Ja otišao po tebe, ona mene viče da ne idem slučajno. Nebitno, znaš i sama da je meni malo dovoljno. Neću da mi neko odlučuje koliko ću ja i šta ću kupovati. Ti slobodno budi sa njom sto se tiče novca, ali ja neću više da budem sa njom na budžetu i to je to - izjavio je Lazar

Miljana je pokušala da ga odgovori od ove ideje, ali joj nije pošlo za rukom, te je legla pored njega, da odmore za večerašnju emisiju.

PROČITAJTE JOŠ: ČOLAK UOČIO PROMENE U ANINOM PONAŠANJU: David je odmah odbranio, pa joj rekao NEŽNE REČI koje Aleksandri NIKAD NIJE! (VIDEO)

Foto: TvPink

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'