AKTUELNO

Oni su ponosni na to što ih cimeri biraju!

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima i zadao im zanimljiv izazov. Naime, na stanarima Bele kuće je da izaberu tri cimera koji su najiskreniji u "Zadruzi 2".

Ustajali su jedno po jedno, pa su iznosili svoja mišljenja i opažanja o svojim izborima. Uglavnom se većina složila da su to Lepi Mića, Jovana Tomić Matora i Miki Đuričić.

Foto: TvPink

Nema mržnje niti negativne energije, to mi se sviđa kod nje, što sa njom uvek znaš na čemu si - imao je svoj komentar Brendon.
Čovek koji ti uvek i sve kaže u lice šta misli, bez obzira kako to zvučalo - ispričala je Suzana Perović, međutim, svog intimnog druga, Mikija je stavila na prvo mesto.

Foto: TvPink Printscreen

Kad god sam grešila ili nisam, uvek je bio tu da mi kaže šta je dobro, šta nije, uglavnom je uvek bio u pravu. Druga osoba je Lepi Mića, jer izdere se, izvređa te, ali znaš na čemu si sa njim. I treća osoba je Zerina Hećo, jer znam da će mi reći sve, čak i onda kada preteram sa nečim. Nekad ne mogu da verujem da mora baš sve da prokomentariše - izjavila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su se uglavnom složili da su to Miki, Mića i Jovana, što se retko dešava.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI ZADATAK MOGAO BI DA IZAZOVE POMETNJU U ZADRUZI! Veliki šef tražio od zadrugara da budu POTPUNO ISKRENI! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'