AKTUELNO

Marković je sa knedlom u grlu

Marko Marković našao se na mestu osude kada je nakon raskida sa Anom Korać započeo vezu sa Minom Vrbaški samo da bi sebi obezbedio siguran opstanak u Beloj kući.

Novinari koji su stigli u emisiju kako bi svojim pitanjima razrešili sve nedoumice, upitali su Marka kako on komentariše te navode. Međutim, Jelena Krunić je izrevoltirana svime što je Marković ispričao o njoj prekinula njegovo izlaganje i razotkrila njegove namere.

Foto: TvPink Printscreen

Otvoreno sam rekao Mini, moram da demantujem sve ovo. Ja ne želim da napravim isto što sam uradio kad sam ušao u rijaliti. Zato ću pustiti vreme da pokaže da li smo mi jedno za drugo. To što je ona priznala da je bila prostitutka, ja sam ponosan na nju, znam da se promenila i što je javno priznala to - branio ju je Marković.
Juče kad je Mina izletela napolje, rekla sam da je sramota za Crnu goru, što si sa prostitukom. A on je meni rekao: ,,Što? Neću valjda da je ženim"? Time si sve rekao! - ispričala je Krunićka.

Foto: TvPink Printscreen

Mina i ja smo tek 12 -13 dana u vezi! Što mora da znači da ću da je ženim? Nikad nisam rekao da ću da je šutnem posle rijalitija! Samim tim što je slomila moju šolju, to je samo odlika njene nemoći! - rekao je Marko.

Zorica Marković bila je upućena u situacije koje su se među njima dešavale, a priznala je i da je posmatrala Marka. Na taj način, donela je samo jedan zaključak.

Marko i ja smo bili dobri. Ana je nagovorila Minu da proveri Marka. Ja sam njega pitala za Minu, on je meni rekao: ,,Ona uopšte nije moj tip". Prvo je bio aktivan, sad spava konstantno. Ja sam ga upozorila da to ne radi, on danima isto. On je dizan nekoliko puta, sve što je rekao sad je zbog toga da bi opstao. To za Jelenu je glupost, ispričala mi je sve vezano za situaciju, ne bi sa njim imala ništa

Foto: Rijaliti Zadruga

Samo da se obratim zadrugarima: Boli me ku*ac šta pričate i šta ćete da spletkarite! Neću nikome da dozvolim da mi kvare vezu! Imaš ljubav Dakija, a prevarila si ga sa Đeksonom! - rekla je Mina.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jelena Krunić

#Marko Marković

#Mina Vrbaški

'