AKTUELNO

Niko nije očekivao ovo od nje.

Zadrugarka Marija Kulić nije bila oduševljena činjenicom da se njena ćerka Miljana Kulić verila pred kamerama sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Javnosti je poznato da ona nimalo ne podržava njihovu vezu, jer smatra da je Miljana ponovo napravila pogrešan izbor i njega okarakterisala kao nekog ko nije zainteresovan za nju u emotivnom smislu, već da sve radi zarad opstanka u Zadruzi.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo mudrosti ju je pre nekoliko dana pozvalo na razgovor kako bi pokušalo da sazna zbog čega Marija toliko osporava sve što Zola čini zbog Miljane, a onda je dobila tajni zadatak da u roku od nedelju dana napiše koji njegovi postupci joj se ne dopadaju i zbog kojih ne zaslužuje da bude uz njenu ćerku.

Veliki šef je vanredno poslao pismo na adresu Bele kuće, a ono što je ona odgovorila svi ukućani prihvatili su sa velikom dozom razumevanja i emocija.

Dragi zadrugari, tokom prethodnih nekoliko dana Marija je bila na tajnom zadatku. Ona je morala da zapiše Zoline greške i mane. Sada je vreme da čujemo šta je sve to zapisala. Sada ćeš izneti referat o svim Zolinim greškama koje si primetila - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam uzela papir i olovku da pišem, međutim, sutradan sam videla da je Miljani mnogo stalo da spustim loptu i da promenim mišljenje. Kada sam rekla da je potrebno da uradi predbračni ugovor, mislila je da je to jedino što ja želim. Bila je toliko srećna zbog toga, pogledala me je tako milim pogledom. Videla sam da joj je mnogo stalo do njega, a ja kao njena majka ne bih mogla da pričam o svemu tome, bilo bi ružno da sve to čitam. Ima stvari koje su mi jako zasmetale, a koje ne treba da čuje javnost. Ja znam kakva je Miljana, možda se i pomire. Bilo bi mnogo ružno sutra da se pomire, a da ja to tako kažem. Bio je uslov da dobijem vrednu nagradu, ja odustajem od toga, zbog mog deteta i da bi bila srećna - rekla je Marija.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'