AKTUELNO

Pevačica je istakla da će vreme pokazati kako će se odvijati njihov odnos.

Jedna od gorućih tema u rijalitiju "Zadruzi 2" jeste odnos Dragane Mitar i Nenada Aleksića Ša. Tokom jučerašnjeg dana Dragana je izjavila da je Ša zaljubljen u nju, što je on demantovao.

Foto: TV Pink Printscreen

Olja Bajrami je večeras napustila Belu kuću, a po izlasku iz rijalitija, ona je prve utiske podelila sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i porazgovarala o odnosu ovo dvoje zadrugara.

Mislim da je to velika zez*ncija i da oni zezaju Pavla. Ne bih mogla da verujem da je to istina, sa neke moralne strane. To je jedna novonastala situacija. Ja sam njoj rekla da treba da pazi jer on ima ženu napolju i da će se sve slomiti o njena leđa. Ona je trenutno u šoku, jer je svi napadaju. To je sve urađeno jer se Pavle pecnuo, a to se njima svidelo. Meni je žao Pavla, jer je on dobar momak, ali se pogubio - ispričala je Olja.

Foto: TvPink Printscreen

Za sam kraj intervjua Olja je istakla da smatra da između Dragane i Ša ne postoje simpatije i da će vreme pokazati u kakvom su oni odnosu.

Pročitajte još: ŽELIM MARIJI SREĆU DA IZDRŽI SA MILJANOM: U Zadruzi nastala velika svađa nakon njenog izbacivanja, a evo šta je Olja rekla o Kulićkama! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'