AKTUELNO

Urlali su jedno na drugo.

Tokom večerađnje emisije "Pretres nedelje sa MIlanom Miloševićem", jedna od tema koje su pokrenute za crnim stolom bila je nedavna svađa Dorotee Jovanović i Adama Đoganija. Njihov sukob je nastao kada je Dorotea sakrila sliku njegove devojke Nataše Moskve.

Dorotea je za crnim stolom objasnila kako je došlo do sukoba, a tom prilikom se ponovo posvađala sa Adamom.

Foto: TvPink Printscreen

Marijana je došla na ideju da skinemo prvo Natašinu sliku, pa Adamov instagram da bismo ih vozali, ništa loše nismo mislile. Međutim, ona je sve ispričala Bori i Lazaru. Pokušala sam sve da ispeglam i rekla da joj je to Lazar rekao da uradi. Ona je jedna prodana duša. Sa Adamom sam se jako pokačila, pale su teške reči. Zamolila sam ga da pričamo kao odrasle osobe, ali je on počeo da viče kao neka ženturača. Primitivna je osoba, pritom je muta. On je meni govorio najvulgarnije stvari, ja sam bila previše okrutna tamo gde ga najviše boli - objasnila je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si meni prva pomenula porodicu. Ja nikoga ne diram u ovoj kući, ne znam zašto nekome smetam. Ja sam joj samo uzvratio - rekao je Adam i dodao da se on svideo Dorotei, ali je ona to oštro negirala.
Ružan si i debeo si, moji momci su bili frajeri. Čekaš da te neko izvuče iz kreveta jer si nesposoban da nešto uradiš sam, mora sestra da te brani. Ne ložim se na muškarce koje zovem p*čkama! Kukaš sestri svaki dan, uvaljuješ Lunu u svaku svađu! - vikala je Dorotea.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: RASTE TENZIJA U BELOJ KUĆI: Miki Đuričić očitao lekciju za PAMĆENJE Ša, pa Draganu Mitar osudio zbog OVOGA! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'