AKTUELNO

Ne može više da izdrži!

Veliku famu među zadrugarima unela je Ivana Aleksić, supruga popularnog repera Nenada Aleksića Ša, koji se poglednjih dana nalazi u žiži javnosti zbog odnosa sa udatom učesnicom, Draganom Mitar.

Naime, tokom Ivanine posete Beloj kući, Ša je od supruge dobio niz loših informacija, a ono što ju je najviše pogodilo jeste spavanje pored Dragane, ali i pisma koje su pisali jedno drugom.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je Ivana otišla, on je u spavaćoj sobi razgovarao sa Minom Vrbaški, te je otkrio da se samo zaneso u odnosu sa Draganom i objasnio zbog čega.

Rekla mi je "Šta je sa tobom, gledam čoveka kog ne poznajem". Od zarugovizije sam propao. Zaigrao sam se, krenuo sam da se sprdam. Znaš kad gledaš nekog, pa ti simpatičan. Jesam pisao svašta, jesam govorio svašta, j*bi ga. Nisam zaljubljen, niti išta, nego kreten se zaigrao - izjavio je Ša.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UŠLA SAM DA TE VRATIM: Ivana naredila Ša da se RAZDVOJI od Dragane, a onda po njoj osula DRVLJE I KAMENJE! (VIDEO)

Nakon toga, Ša je imao poruku za svoju suprugu Ivanu, koja je pre samo nekoliko sati izašla sa velelepnom imanja u Šimanovcima u nadi da će njen suprug poslušati njene reči.

Ja moju ženu volim i tačka. Jedva čekam pitanja novinara, ja ništa loše nisam uradio, samo sam loše postupio. Sve ću da priznam - završio je Ša.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'