AKTUELNO

Nije joj ostala dužna!

U dobro poznatom terminu, u Belu kuću ušetao je voditelj Milan Milošević, kako bi se zajedno sa zadrugarima suočio sa pitanjima gledalaca. Kako je prošla nedelja bila i više nego burna, zadrugari će imati mnogo toga da objasne.

Posle rasprave Zorice Marković i Snežane Ilić, zadrugari su mislili da će sledećim pitanjem malo odahnuti, ali atmosfera se samo još više uzburkala. Voditelj je postavio pitanje Miljani Kulić, da odgovori ko ju je sve razočarao u Beloj kući, te je zadrugarka imala oštru kritiku za Zoricu Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam već rekla kada sam došla ovde da su me mnogi ljudi razočarali, osim Baneta, Bore i još nekoliko ljudi. Kad sam došla ovde mnogi su prišli iz kurtoazije da mi kažu da im je drago što sam tu. Čula sam da je Zorica Marković rekla nekom čoveku da smo mama i ja lude. Ja sam je pitala, ona je rekla da to nije istina, ali kada bih videla klip, to bi me mnogo razočaralo. Uvek smo bile u dobrim odnosima, uvek pričamo o svemu i to kada bih čula, ne bih mogla da pređem preko toga. Neki me nisu ni pitali kako sam - rekla je Miljana.

Marija Kulić dobacila je da je to mogla i da očekuje, jer su stanari velelepnog imanja ušli, kako ona smatra, zbog nagrade.

Nisam rekla tako, ne znam šta se desilo. Ja sam rekla da mi je cela vaša priča bolesna. Meni se Marija obratila, pa je ona to i potvrdila i tačno je da je vaša priča bolesna. Uz upozorenje tvoje majke i dečka, vaše relacije... To sve traje između Mikija i Miljane - izjavila je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim su Marija i Miljana ušle u raspravu, u koju su se uključili i ostali zadrugari, jer je Marija navela nekoliko cimera da su im rijaliti priče bolesne.

Bolesna je Jelena, bolesna je Miljana, Matora, Luna - govorila je Marija.
Ja sam čovek koji ne želi da se žali, jer svaki čovek treba da odgovara za svoje postupke. Mogu da budem ljut samo na sebe, što sam tako reagovao - završio je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'